fredag 16. januar 2015

Tulipanens dag

I dag er tulipanens dag, så da vier jeg fredagsinnlegget til nettopp... tulipaner!


Ingen helg uten friske blomster i hus, som dere vet ;)


Når de i tillegg er rosa må jeg si at jeg virkelig 
nyter synes av de.


Noen kirsebærkvister i vasen 
vitner om at vi går en lysere tid i møte,
noe jeg vet at mange lengter etter...


God helg alle sammen!

May Helen

5 kommentarer:

Ingeborg sa...

Nydelig, lyst og lett, liker stilen din.
Jeg har også vie mitt innlegg til rosa tulipaner;)

Ønsker deg en fin helg!

Christine Seljelid sa...

Nydelige tulipaner :)
Her har vært så ufyselig vær i dag, at jeg ikke har våget meg ut. Men i morgen skal jeg på trening + å få ansiktsbehandling, så da blir det en tur innom blomsterbutikken. Må jo ha tulipaner, selv om det ikke ble på tulipanens dag da..

Ønsker deg og dine en flott helg.
Klem fra Christine

Regine sa...

Så vakre bilder - rosa blomster er det fineste eg veit!! <3

God helg til deg og dine!!

Places to Hangout in Gurgaon sa...

Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

andreagravningen.blogg.no sa...

Blitt så glad i tilpasser, må ha det i hus. Så enkle og flotte.