mandag 5. januar 2015

D R E A M

Et noe uvanlig innlegg fra meg i dag... 
Dagen i dag har nemlig vært vanskelig
For mens resten av familien, venner og bekjente 
har hatt sin første ordentlige hverdag i 2015,
har jeg tilbragt dagen hjemme.

Varme tanker går til deg som er i samme situasjon.
Som på grunn av dårlig helse, 
ikke har fått den starten på nytt år som du drømte om...


Klem May Helen

14 kommentarer:

Lykke i mitt hjerterom sa...

Klem til deg! Håper resten av dagene blir fine.

Anonym sa...

Tusen takk for fint innlegg! Det er vanskelig at hverdagene ikke er slik man ønsker. Er selv langtidssykemeldt og kjenner det stikker ekstra når ferien er over. Takk for at du deler dette også!

KROnPRINSESSENE sa...

Takk for klem og godt nyttår. Det vil nok ta litt tid, men en dag blir det vanlig hverdag på meg også 😉
Klem May Helen

KROnPRINSESSENE sa...

Takk for at du tok deg tid til å kommentere. Det varmer... og masse god bedring til deg 💖
Klem May Helen

Irene sa...

Off ikke kjekt å lese. Jeg er selv hjemme nesten hver dag pga min bipolar sydom... Helse er ikke noe vi kan bestemme over annet enn å gjøre d beste ut av de dagene vi har og nyte de gode... Håper dagene som kommer blir lysere for deg og at du kan finne glede i noe hjemme, jafall alltid velsig kjekt å lese blogginlegg fra deg. Du inspirerer masse med dine flotte bilder... Både her og på instagram :)

mewosa sa...

Riktig god bedring ønskes deg fra trønderen som sikret seg 3 hvite juletrær med ledlys på Lampehuset. Varme tanker gikk din vei på fredag.... og der gjør de i aller høyeste grad i dag også.

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei :)
Jeg er stadig innom hos deg, og nå måtte jeg bare legge igjen noen ord. Jeg vet godt hva du snakker om, var fulltidssykemeldt/deltidssykemeldt i mer enn tre år pga helsesituasjon. Jeg har hatt mye tid til å filosofere over definisjonen på hva som er "normalt" i samfunnet vårt...Å ikke være i "A4-livet" defineres kanskje av mange som lever midt i det- som "det optimale" livet, og at det å ikke skulle leve med full fart på alle kanter kanskje også automatisk ville føles som et slags tap.
Jo, det ER kjipt å være på et sted man skulle ønske at man ikke var...uten å vite hvor lenge man trenger å være der...eller hvis man må omdefinere drømmer i livet som av ulike grunner ikke lar seg realisere... Noe jeg oppdaget på nytt da jeg var sykmeldt var øyeblikkets kunst, og gleden i det langsomme livet, og fikk erfare en ny frihet i anerkjennelsen av meg selv, uavhengig av hva jeg kunne vise til eller "prestere" i en jobb.
Vær god med deg selv, og ta imot deg selv der du er ....Og VIT at det viktigste du gjør er å bruke TID til å komme til hektene igjen.. Kanskje kan du gjøre bittesmå,gode ting for deg selv gjennom dagen som gjør godt-lukte på en blomst, legge en ansiktsmaske eller spise noe godt..

Noen ganger krever livet av ulike grunner at vi settes til side..Jeg har sett det for meg mange ganger; at jeg sitter på en rasteplass mens bilene suser forbi. jeg hører fuglesang og kjenner solstrålene varme huden der jeg sitter og dingler med beina.

Ønsker deg så gode dager som mulig, EN dag om gangen <3

Klem fra Elisabeth

KROnPRINSESSENE sa...

Lei meg for at du også har tunge dager innimellom Irene... Men det er som du sier, vi får gjøre det beste ut av de gode dagene.
Takk for varmende ord... en fryd å følge deg også 💖
Klem May Helen

KROnPRINSESSENE sa...

Så bra 😉 De er jo så fine...
Kjekt at du fikk tak i de og takk for fine ord.
Klem May Helen

KROnPRINSESSENE sa...

For noen velskrevne ord og tanker Elisabeth. Tusen takk skal du ha for at du tok deg tid... Jeg har vært i samme situasjon flere ganger de siste 10 årene. Men det er like vanskelig hver gang... Noen dager er man bare så lei. Andre dager kan den minste ting glede. Ønsker deg mange kjekke dager i 2015 😊
Klem May Helen

Regine sa...

Å, så leit å høre at det ikkje blei som du hadde tenkt. Eg håper virkelig at du ikkje trenger å være så alt for lenge heime fra jobb - og at det er mulig å få behandling for det du har. God bedring kjære deg!!

Eg har aldri vært skikkelg i jobb pga sjukdom, eg klarte å jobbe i et halvt år fra 2009-2010, og har ikkje jobba siden. Det er lange dager heime - men eg håper du klarer å gjøre det beste ut av det. Du er så flink å dille med interiør og slikt. Kanskje du kan kose deg med litt matlaging også? :)

Håper at du kjem deg litt og at du får slappa av og at kroppen kommer seg!!

Tenker på deg, og sender deg ein god klem!!! <3

Fru R. sa...

Kjære May Helen
Samme her.....og jeg vet så godt. Det er jo en slags sorg.

God varm klem

Har en drøm sa...

Been there, done that!
Ønsker deg alt godt, fine du ♡

helen og gutta sa...

Kjære May Helen, er så lei meg på dine vegne, vet du er en dame full av energi og trist å høre at helsen setter sine begrensinger. ønsker deg alt godt for det nye året. klem Helen