søndag 23. februar 2014

Mor gjør ting hun ikke kan!

I dag har jeg laget mine første grove vafler.


De ble både godefine...


og spist opp ;)Neste gang blir det dobbelt så stor porsjon!


Dette var jo herlig på en søndag :)


Ha fin, ny uke alle sammen.

May Helen

5 kommentarer:

idylloghim.blogspot.com sa...

Hei, May Helen:) Disse ser jo så nydelige ut....nam nam:) Så lekre bilder:) !!Jeg skulle bake til min sønns 7 årsdag....jeg liker IKKE å bake, da er det noe mor ikke kan...hi hi. Min mann lurte på om han skulle melde meg på et program som heter "Hjelp vi baker" hi hi(dette finnes da ikke)mente jeg i sinne....sånn kan det gå:) Men kaken blei ok den til slutt:)))Ønsker deg en fin ny uke. Stor klem fra Ann Elin

Hulda sa...

Det så ut til å være noen gode vafler. Flott der de lå i en stabel med blåbær på toppen. :)

Randi sa...

Disse så knallgode ut!! Skjønner godt at de forsvant fort! :D Håper dere får en fin uke! Her er det endelig vinterferie!

Luisa Fernanda del Mar sa...

Grove vafler er så godt! Vafler er jo generelt digg, så da er det jo fint å kunne spise dem uten å tenke på at det er usunt. Og så metter det! Perfekt kosemåltid :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Såg herlege ut!

Fin ny veke :-)