lørdag 11. januar 2014

Bare en kurv "alle" andre har!

Også jeg har fått med meg debatten som går blant interiørbloggere...
Om hvor like vi er og at vi liker de samme tingene.


Siden dette er min største hobby,
har jeg tenkt å fortsette å blogge 
om det som fenger og inspirere meg.
Det være seg design, et møbel fra Fretex eller DIY-prosjekt,
for å nevne noe!


Jeg blogger fordi jeg elsker å ta bilder, elsker interiør
og fordi jeg elsker å være kreativ!
Jeg blir inspirert til å sette i gang små og store interiørprosjekt av å blogge selv,
men også gjennom bloggene jeg følger.
Jeg får nye ideer. Jeg ser fine ting og jeg ser interiør som får hjertet til å slå ekstra fort :)


Jeg velger å innrede med farger 
og gjenstander som gjør meg glad, 
og som får meg og mine til å trives hjemme.

Så håper jeg at min stil, mine prosjekter, min måte å skrive på,
mine bilder og mitt hjem kan inspirerer deg...

Selv når jeg "bare" blogger om en kurv,
som "alle" andre har og som jeg er så glad for at nå også er min ;)


Og om du skulle være i tvil er dette altså "Restore kurv" 
fra en av mine favoritter, Muuto!

Ha en fortsatt fin helg alle sammen 
og 
takk for at akkurat DU titter innom ;)

Klem May Helen

10 kommentarer:

idylloghim.blogspot.com sa...

Elsker denne kurven fra Muuto, som ALLE har ...;) hi hi. Nydelige bilder fra ditt nydelige hjem:) Klem Ann Elin

Mitt og vårt hjem sa...

Herlig,blir super inspirert av dine flotte bilder<3
Det er ikkje alltid det er gjenstandene som fenger i blogglandia,men heller stylingen. Det er akkurat det DU er veldig flink til,og det gleder mitt interiør hjerte:)
Finfin lørdag!
Klemmer Siv Mette

NuMMer_33 sa...

Du kan være fornøyd og lykkelig over den flotte kurven som "alle" har,den er kjempefin og det er jammen du også.jeg smiler meg gjennom dette inlegget og syns det er spot on.det er da ikkeno feil i at bloggere har noen likheter,vi inspireres tross alt mye av de samme tingene og hverandre.ha en riktig fin helg videre og fortsett med bloggingen på den samme fine måten.masse smil fra meg

Katerina sa...

I don't have in yet but I love it nonetheless. And when my time comes I will enjoy looking at it nomatter how many people have it hehe I just made a post about how really design is all about your criteria of what looks great in your space, what makes you feel good and nothing else. I love your space and looking at pictures of it!

*hugs*

Hulda sa...

Så enig, så enig! Man må blogge om det man liker, det som fenger en. Når det er sagt så synes jeg det ser ut som blogging har dalende interesse for tida, instagram derimot er veldig populært.. Litt synd, liker egentlig bloggene best. Flotte bilder du har tatt, dem kurven likte jeg kjempegodt, jeg har ikke sett en slik før. Lekker er den.

Dronninghuset sa...

Fine bilder,
ja man må få skrive om det man vil og om det man kjenner man liker. har ikke fått med meg den diskusjonen jeg. men tror flere har begynt med å legge ut bilder på Instagram nå og de blogger kan hende av den grunn mindre enn før. litt trist det da.

koselig med blogg synes jeg... trivelig å lese litt og ikke bare se bilder.
ha en strålende dag
klem fra TOVE

Bratte Bakka sa...

:D ja da e so, me skuldar ingen nåke anna enn å ha det kjekt og dele gleda :D

Klem!

an-magritt sa...

Amen til det!!

emmafoto sa...

Nydelig bilder! Korga er finfin sjølv om alle har den :)

Luisa Fernanda del Mar sa...

Kurven er jo fin, det er vel derfor ALLE har den :p

Jeg liker å titte innom her fordi det inspirerer og så blir jeg glad av bildene dine. Så registrerer jeg selvsagt at dere interiørbloggere liker masse av det samme, men det bryr jeg meg ikke så mye om :)