fredag 14. juni 2013

Keiserlig bekjentskap!

Noe av det beste med å blogge er å treffe nye mennesker...
Mennesker man føler man kjenner lenge før man har møtt dem!


Slik var det da jeg møtte Keiserens nye trær 
på Bloggbliss i København.

Makan til kjekke gutter :)


Jeg kommer til å sende dere varme tanker 
hver gang jeg ser på min nye Anne Black vase!


Vasen og kortholderen fra Bungalow var nemlig nydelig pakket inn,
og befant seg blant goodiene.

Tusen takk for de fine tingene
og for koselige samtaler :)


Klem May Helen


2 kommentarer:

ALL VERDAS gåver og bruksting sa...

Hei, veldig fine bilete her! Eg lurer på, den korthaldaren, er det eit produkt som vil selja, trur du? Kva seier andre som er innom her til det? Eg har ein liten butikk, og eg importerer varer frå fleire land, men mest frå Nepal. Eg reiser og besøkjer produsentar, og eg får laga mine eigne ting. Eg sjølv skulle gjerne hatt ei slik bok med plass til visittkort og andre kort, men vil ho selja? Er det noko folk vil ha? Kunne det f.eks. ha vore julegåve frå jobben, ev. i lag med noko anna? Kva skulle det ha vore i tilfelle?

lillpastill sa...

Å så lekkert! LOVE IT!