mandag 4. mars 2013

Have a nice day!

Hvis ikke maten smaker godt 
fra denne tallerkenen, så vet ikke jeg ;)


Før måtte jeg alltid ha minst 4 eller 8 av hver,
enten det var snakk om kopper, glass eller tallerkener.


Nå derimot synes jeg det er morsomt med 
forskjellige.


Så kan jeg velge etter humøret 
og blir ikke så fort lei de :)

Tallerken fra Kremmerhuset kr 39,-

"Have a nice (mon)day!"

May Helen

9 kommentarer:

Kremmerhuset sa...

Så herlige bilder! :-) God mandag!

Svenja sa...

herlige bilder :) love it! have a nice day ;) svenja

Bodil sa...

Herlig :)

Sånn har jeg også blitt - at eg syns det er koselig med en av hver...kopp, skål osv..

Ha en strålende mandag.

gult hus i svingen sa...

Er enig med deg og disse tallerknene er bare så herlige:) deilige farger på bildene:)
Klem Trine:)

Kaspara sa...

Heisan May Helen
Yes, der kom jeg inn på kommentarfeltet ditt! Jeg sliter som du vet veldig med å få kommentert hos deg og noen gang får jeg heller ikke scrollet nedover. Rart det der, for det gjelder bare din og By Fryd sin blogg.
Jeg er såååå enig i din tallerken-filosofi! Jeg har alltid likt ulike tallerkener. Bordet blir så frodig da og som du sier; man kan velge etter humør. Jeg føler meg litt smågal, når jeg føler for utelukkende sorthvitt en dag framfor isblå osv. Jeg kan sette inn asjettene i hylla igjen, for det ble bare helt feil den dagen, hi,hi.
SÅ veldig viktig; skal hilse deg fra Garreth Bale, Lloris, Vertongen og Walker!!! Det var Herlig med to Bale-mål i kampen vi så. Folk gikk og ropte etterpå i gatene "Bale scorer når han vil!"
Tenkte på deg på Vixen-kvelden! Har jo tittet på noen bilder på de andre bloggene som var der. Måtte smile da det så ut som om Stian Blipp (Idol-programleder) snakket med interiørdamene. Han er nemlig vår store store tv-favoritt her i huset, herlig type!
Håper du hadde en fin Oslo-tur.
Kan vel kanskje bli en i april også..
Glade dager til deg, May Helen!
Klemmer fra Kaspara

Jeanette sa...

Så enig i det du skriver om kopper, skåler osv. Har det akkurat på samme måte :)


Ny fin uke til deg :)


Klem Jeanette

Heidi // Lyse Ideér sa...

Tihi . . Vi er tydeligvis flere som liker en kopp som er sånn og en tallerken som er slik. ;)
Jeg synes at det er morsomt og sjarmerende!

Din nye tallerken er festlig. Jeg var innom Kremmerhuset i dag og så nærmere på den.. Den ble nesten med hjem! Man får heller ønske seg til bursdag. :)

Ha en herlig mandag!

-Heidi

AC IN A BOX sa...

Herlige bilder.
Lekkert stylet.
Denne har jeg også, bare at det ble 10 stk på meg da.

Fin ny uke til deg!
- AC

Ida sa...

Tittet innom bloggen din for første gang i dag og må si at jeg synes du har en fin blogg. Mange fine bilder til å bli både glad og inspirert av. Tror jeg må legge meg til som følger, for det her vil jeg se mer av:)

Ha en fin torsdag! :)