onsdag 11. juli 2012

Prosjekter står i kø!

Endelig dukket det opp skrivebord på Finn,
som jeg likte utseende og størrelse på.

Og det under "gi bort" hi, hi.


Timer senere var jeg innom Fretex.
Og der stod jammen sengen jeg hadde sett etter også!


En fin teakseng, vel verdt pengene :)


Snakk om å ha flaks på en og samme dag!


Skrivebordet er ferdig pusset
med god hjelp av en fornøyd eier :)


Ferdig malt er det også.
Men rosa spray på håndtakene gjenstår...

Som du skjønner:
Kjekke prosjektene står i kø ;)

Har du noen male-prosjekt denne sommeren?

Klem May Helen

19 kommentarer:

Venke Synnøve sa...

Så greit med ver til å gjera slikt ute :)
Eg har ein kommode som eg ikkje har fått malt endå...kanskeje eg skal dra med framtidig eigar å pusse og male til helga :)
Ha ein fin sommar!

JEG og libellen. sa...

Maling er kjekt, ja. Fine ting du fikk deg. Selv jobber jeg med en gammel sjenk fra 40-tallet akkurat nå som skal romme legoen til storebror.

kristin

Hylleblomsten sa...

Hihi, det er så flott når man har slik flaks:) Begge møblene så kjempefine ut. Jeg har et gammelt veggskap stående. Ferdig grunnet, men mangler litt motivasjon til å gå løs på malingen. Dette hjalp litt;)

Fam.Gab sa...

Så flaks! Ser det blir kjempefint! Og så flott hjelp du har hatt ;))
Gleder meg til å se det riktig plassert!
Ha en strålende dag, håper været i Norgesland snart byr på mer sol og varme!!

ynde sa...

Så gøy! Eg elsker å pusse opp gamle møbler. Akkurat nå held eg på å male ein utebenk som skal stå på terrassen, ellers så håpar eg å få gjort noko med sofabordet, spisebordet, ein kommode (med alt for mange skuffer...) og male ein vegg i stova - puh! Håpar eg kjem meg gjennom alle prosjekta i sommar...men det spørs;)Fin dag til deg, klem Kjersti

Beate sa...

Jammen kan man trylle med maling!

Heldig er hun som får dette flotte skrivebordet!

Klem

Lillekatt sa...

så kjekt med ivrig eier :-) Nei, maleprosjekt - det må vel bli barnerommet da, når ungen er ute og jeg kan male igjen ;-)

ha en fin onsdag!

Line - lykkelig på landet sa...

Gøy med nye liv for møblene.
Og utrolig hva litt maling gjør :-)
Spennende å se hvor fin sengen blir!
Her i garden er kjøkkenet nymalt, huset skal få ny utvendig panel som skal beises ett strøk i løpet av sommeren, og vinduene skal skiftes så nye lister inne og ute skal også males. Samt at den gamle kjøkken innredningen skal også males. Sommeren er jo typisk maletid ;-)
god onsdag! Line

Gårdsjenta sa...

Så flott da, å finne akkurat det man leter etter! :D

Jeg er akkurat ferdig med å male ett rom, men mangler 7 dører og 3 skapdører... + 2 skjenker, 1 kommode, 1 seng... Og litt sånn smågreier. Mulig vi må ominnrede rommet til frøkna og få inn en pult til skolestart også, og da må jo den males. Tror jeg har litt å bruke sommeren til.. (var ikke noen god idè å skrive opp alt, da virka det veeldig mye! hehe)

Hjemmekjær sa...

Åh, det er gøy når ånda til oppussing kommer:) Gleder meg til å se ferdig resultat!:)
Ha ein fin fin dag!

Veronica (Villa Wegner) sa...

Hihi! Her i huset er køen laaang... jeg har en skrivepult jeg kjøpte på loppis i påsken, aviskorg, en skuvseng og et soverom som skal males for å nevne noe;-) Kjære oppussingsånd! Kom til meg;-)

KNALLFIN skrivepult og misunner den sengen... Luckey you!

Vibeke, Livet på Bengtgarden sa...

Hærlig med slike prosjekter, små og overkommelig.

Her står også slike "små" prosjekter i kø. Det måles, sages, snekres og males - mye morsomt på gang i soveromsfløya.

Prøve og feile litt på farger... Men har stor tru på at det blir bra til slutt - jeg liker å prøve ut litt av og til!

Blir spennende å se rommet når alt er ferdig og på plass. Kos deg med prosjektene og nyt tiden sammen med barna - moro at de hjelper til da :-)

Fortsatt fin sommer :-)
Klæm Vibeke

MittSitt sa...

Dette har jeg en følelse for kommer til å bli veldig bra.
Gleder meg til resultatet.
Jeg har nesten akkuratt pimpet opp min bjørke sjenk til oliven, ble veldig fin, men trenger en pause fra slike prosjekter nå.
Lykke til

Klem fra Karianne

tanja sa...

Det er så gøy å pusse opp, når resultatet blir fint :) Jeg har jobbet med tenårings rommet, mens eldste jenta vår var i 14 dager i hellas (hun hadde ingen anelse om dette). Kan tro hun ble GLAD og overrasket, da hun så rommet sitt :) Nå har jeg et stort utebord og barne bord og stoler (som jeg har fått) igjen å male +++ Må bare vente på finværs dager :)) Ha en fin dag!

Villa Oss sa...

Hva er vel bedre enn å finne fine ting på Finn og Fretex?
Her er de fleste prosjekt utsatt pga tid og vær...

Vi ses på instagram!

Klem

A little bit of me sa...

Så kjekt med slike funn da!
Har egentlig veldig mange maleprosjekter som står for tur, men den der tiden altså - den strekker liksom ikke helt til!
Men noe som står høyt oppe på prioriteringslista er tripp-trapp stolen. Den er nå i en brunlig farge, og skal få ny drakt i fargen "tåkedis". Gleeeder meg til det prosjektet blir ferdig. Men først er det ferie:)
Ha en superfin kveld!

Kristin sa...

Så heldig du har vært da:) Herlig med slike prosjekter selv om det er utrolig kjedelig å male...
Ha en flott kveld
Klem fra Kristin

bo nord sa...

Snakker om å være effektiv. Kjekt med ivrig hjelp da :)

Gratulerer med gode funn!

Klem

Vibeke / Mammas Hus sa...

Her har det vært sofaen som gjelder siden april, men håper på bedre form og da blir det maling av en vegg på nåværende gjesterom, når det skal bli jenterom. ;)

Gleder meg til å se resultatet!