torsdag 21. juni 2012

Hekta?

Så er jeg også endelig å finne på Instagram ;)

Frida - ferske hull i ørene *stolt*
Skulle veldig gjerne hengt meg på før,
men når det kommer til nye ting 
man må finne ut av på mobil eller pc,
er jeg treg altså!


Men nå har jeg funnet ut av det 
og klarer meg ikke uten hi, hi.

(Bildene i innlegget er tatt med min Samsung Galaxy).

Du finner meg under navnet 
kronprinsessene 
om du vil ;)

Hekta du også?

Klem May Helen

17 kommentarer:

Beate sa...

Jepp! Instagram er gøøøy!


Nyt dagen

Klem

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Absolutt hekta!! Og etter det dukka sååå mange kjente opp der, så er det jo ekstra moro!!

Fin dag til deg!! KLEM!

Tove sa...

jeg lagde meg instagram igår så får vi se om det blir gøy
Klem Tove

Anonym sa...

Heisann May Helen! :)

Jeg følger deg allerede jeg..
Fant deg via profilen til Jorid i går, så da la jeg deg til med en gang.

Lykke til på Instagram!
Ha en fin dag.

-Heidi aka. lovelyBlu :)

Hildemiho sa...

JAA! jeg er hektet jeg også,selvom det tok sin tid før jeg og kom meg inn på instagram...er som deg med nye ting....tar litt tid, men blir hektet når jg først finner ut av det....hihi Og det er jo så gøy!!

klem klem

Hildemiho sa...

JAA! jeg er hektet jeg også,selvom det tok sin tid før jeg og kom meg inn på instagram...er som deg med nye ting....tar litt tid, men blir hektet når jg først finner ut av det....hihi Og det er jo så gøy!!

klem klem

MittSitt sa...

ai ai..så kule bilder da.
Instagram er tingen ser jeg, men som du er jeg litt treg på å lese meg til bruksanvisninger..hi hi.
Jeg har faktisk et teknisk spørsmål til deg, for jeg lov?
kjører på jeg.
Vist du ser på bloggen min er det blitt et stort tomrom mellom headeren og hvor blogg innlegget starter? jeg skiftet headeren og så ble det slik:( vet du hvordan jeg kan løfte blogginnlegget høgere opp.
Du er jo en dreven blogger så jeg må bare spør, kjempe irriterende.

Ha en strålende dag.
Klem fra Karianne

takhøyde sa...

INSTAGRAM er en herlig dille - superhekta jeg også!!!
kjekt å følge deg!!!
klemmer Heidi :)

Bratte Bakka sa...

nei...ikkje hekta, og som sagt prinisppielt i mot det. Kvifor skal alt sjå ut som om vi lever på 70-talet? Korleis kan det være verd 1 bill dollar? Osv... men eg kjem nok etter vil eg tru, som med alt anna :D

Klem!

Høytrykk sa...

Det tok sin tid for meg også. Vi kom i gang sent, men godt, hihi. Intsagram er moro, for da er det enda lettere å følge hverandre litt mer i hverdagen. Litt mindre styr å poste bilder der enn å lage innlegg på bloggen. Også er jo bilder og foto moro da, uansett hvilket kamera man tar dem med! :)

Ha en flott dag, May Helen! Klemmer fra meg.

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Instagram er moro! :)
Jeg skal søke deg opp!

Jepp, kryss fingrene for bloggen min, for blogging er jo egentlig kjempegøy.

KLEM

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så fin med hull i ørene, det er stas.Jenta her i huset tok også nettopp hull i ørene for første gang:)
Ha en flott kveld videre!

Fargebarn sa...

Det er gøy, og jeg skjønner at en blir hekta. Jeg er ikke innpå hver dag, men er på god veg. Skal seff følge deg :)

Fine Friminutt sa...

Samme med meg! Kom meg på Instagram på tirsdag, og nå er jeg hekta...:-S

Myke minutter sa...

Jeg er ikke på Instagram ennå, så må nok for skams skyld registrere meg der snart! Liker ikke selv å være en teknologisinke, hihi. Fortsatt finfin torsdagskveld :) Klemmer

ralfefarfars paradis sa...

Jeg er helt utenfor- har skjønt at det er populært- men jeg har en forhistorisk mobil...og det er egentlig utrolig at jeg klarte å starte en blogg..husker det var skikkelig stas å få hull i ørene;)Ha en fiin helg- litt på forskudd;)

GodTid sa...

Så kult! Tror virkelig jeg må prøve meg på instagram jeg også! :) Fiiiine bilder!