tirsdag 22. mai 2012

Rot hos oss?

Jeg får høre at det alltid er så ryddig hos oss!

For å avkrefte dette har jeg knipset noen bilder,
av slik det så ut en helt vanlig lørdag...


Også interiørbloggere lar (ustelte) barn leke ser du!
Til og med de fine putene til mor har havnet på gulvet ;)


Noen lurer dessuten på hvorfor jeg bare blogger om 
nye ting, ryddige kroker og velstelte jenter!


Svaret er enkelt:
Jeg liker ikke rot, blir glad av nye ting
og vil at bloggen min skal få meg 
til å smile når jeg titter innom den...

Akkurat som jeg vil at andre skal bli 
glad og inspirert av bildene og teksten :)


Så... det blir lenge til neste gang 
det blogges om rot her inne hi, hi.

Ha en fin tirsdag alle sammen!

Klem May Helen

32 kommentarer:

Signe sa...

Vet du, det der er kanskje det dummeste spørsmålet jeg hører!
Det er som å ringe redaksjonen i et interiørmagasin å spørre hvorfor alle husene og leilighetene er så ryddige og nyvaskede...

Hvem er det vel som vil lese om oppvask, støvete soverom og rot? Det har vi jo HJEMME alle mann, interiør blogger eller ei :)

Nei, fortsett som du gjør May Helen!

Ha en finfin tirsdag,
Signe

Lisette sa...

Enig med Signe, men likte innlegget uansett;)

Maskinistfrua sa...

Ha ha det er rart hva noen får seg til å spørre om:) D er sjeldent så strøkent hjemme som bildene viser, ihvertfall ikke her, med 3 små på slep. Dette er jo et hjem ♥ Ønsker deg en flott dag, min skal tilbringes i solen:)

Lillekatt sa...

Hehehehe, hva folk skal spørre om!! Jeg hadde vel ikke giddet å lese bloggen din hvis jeg irriterte meg sånn over at innleggene dine var "feil"!! Jeg LIKER bloggen din jeg, så fortsett som du gjør! ryddig eller ei ;-)

Manuela Hardy sa...

Herlig innlegg!
Ja det er rart hvordan enkelte tror at det alltid er ryddig hos en interiørblogger, eller ikke kanskje. Men det er jo sånn det er, deilig å se det og innimellom :)
Ha en super dag m sol :)
Klem m

sivknivklestativ sa...

Hehe flott innlegg, er vel ingen som vil lese en blogg med masse rot på bildene. Liker de flott ryddige bildene dine jeg :D Keep up the good work!

Myke minutter sa...

Hihi, kjenner meg spesielt igjen i det med puter på gulvet; her veltes alt ut av sofaen av viltre unger, så snart mor har "stylet" ;) Lurer forresten på hvor du har kjøpt de runde putene?? Ha en herlig tirsdag! Klemmer

Tale sa...

Fantastisk innlegg. Og rotet ditt ser fint og fargekoordinert ut alikevel ;)
Elsker den hvite stolen med sølvpute.

/tale
talestales.blogspot.com

Blåbærtua sa...

Hehe så herlig innlegg,må smile her eg sitter,sprøtt kva folk kan fundere over,høyrte ei som hadde fått spm om ungene ikkje hadde leker for det viste aldri på bilda;)
Liker så godt bloggen din og liker å bli inspirert:)
Flott dag til deg!
Klem

Lottemora sa...

Godt å se at det erslik andre steder også. Moren til en venninne av meg er leser av bloggen min, og trodde seriøst at vi hadde det strøkent hele tiden. Hun kunne ikke fatte hvordan det gikk an med to barn og et kreativt hode...

Ha en fin dag

Klem
Lottemora

Ella sa...

Herlig innlegg, og bildene dine blir jo fine uansett :) men hvorfor blogge om rot egentlig? Ingen som liker det uansett, men det hender det skjer, daglig, men tar ihvertfall ikke bilder av det ;)
Gleder meg til neste ryddige innlegg fra deg jeg ;)
Ha en fin fin tirsdag!
Klem fra Ella

takhøyde sa...

Nei - det er vel ingen som gidder se på rot!!! Det er jo inspirasjon de fleste er ute etter!!! Men det er klart at i et bloggehjem er det helt alminnelig som hos alle andre!!
Nyyyyt sommeren May Helen!!!
klem Heidi :)

Ninas hjem ♥ SuperLille sa...

Får du virkelig slike henvendelser på mail o.l fra folk? Kjære vene...
Ser det er flere interiørbloggere som har hatt slike innlegg pga lesere som lurer på om det virkelig er ryddig hver dag osv. Synes det er rart at folk ikke forstår at "alle" har det rotete til tider. Når man har en interiørblogg så spisses jo bloggen i den retning. Skal man ta nyfødtfoto f.eks så viser man jo bilder av en velstelt baby, man drar ikke til fotografen med skitten bukse og bustete hår. Når man skal blogge om borddekking tar man ikke bilde av et middagsbord hvor maten akkurat er inntatt. Næh, fortsett med den bloggingen du gjør du. Folk bør da forstå at man gjerne flytter på ting og tang når man tar bilder...!? eller?

klem klem

Frøken og Fru sa...

hahaha :) Herlig innlegg, og søte jenter.

ha ein fin dag, kjem eit nytt gåvedryss hos oss i dag rundt kl 11 :)
kom og bli med.

henriette

Kikki sa...

Hehe - så herlig! Ja det er vel slik hverdagen er hos de fleste, men vi blogger jo ikke bare om hverdager! En fin blanding er greit syns jeg. Godt med slike innlegg som dette innimellom, så vi ser at det ikke bare er vi som roter! :) Ha en strålende tirsdag!

Cecilies Lykke sa...

Så fint med noen hverdagsbilder! Men hvorfor skal folk mase om rot og velstelte barn? Hvem gidder å lage blogg om det! Helt enig med deg - rotet kan vi holde for oss selv og heller ta bilder av ting som inspirerer oss. Alle skjønner vel at vi bloggere også har det rotete i blant (tydeligvis ikke) :-) Hos oss ser det ikke ut for tiden.

Klem til deg!

Bella sa...

Hehe, for noen spm! :) er veldig enig med det Signe sier! :) fortsett med den flotte bloggingen May Helen! :) klem

Rebekka sa...

Ja fortsett å blogge om ryddig hus, er jo det som gir inspirasjon til leserne :o)))
Ønsker deg en fin tirsdag
Klem

ralfefarfars paradis sa...

selv rotet ditt er jo vakkert- mye penere enn mitt. Jeg får av og til den følelsen at folk kan tro at interiørbloggere må ha perfekte hjem og en perfekt familie som matcher hjemmet. Her hos meg har vi mye rot og flere rom som ikke er pusset opp- og som sikkert ikke blir det med det første heller- hagen er full av ugress og oppvasken roper;) Men det er fint å se på bildene mine og tenke- dey kan jo være både ryddig og rent i utvalgte kroker- så blir man kanskje inspirert til å gjøre det mer ryddig i andre kroker etterhvert. Noen blogger gir meg inspirasjon til å vaske og rydde- din er en av dem- og det kan vel ikke være galt- jeg trenger ikke inspirasjon til hvordan jeg kan lage mer rot og kaos-det har jeg nok av fra før;) Håper du får en fin og ryddig dag- her skal det vaskes;)

Adjunktista sa...

Synes egentlig ikke dette er rot, jeg! Det er rett og slett bare leker som det er lett å ta bort når leken er ferdig. Rot er massevis av sko og sekker og ting og tang som samler seg i en gang...., klær som blir slengt over sofarygger og trappegelendrer og havner halvveis på gulvet, det er klesvask som ikke blir tatt inn dit det skal, eller kjøkkenbenker som svulmer over av ting og tang, skitne tallerker og reklameblad....

Har en drøm... sa...

Hahaha, det er så utrolig teit og få slike spørsmål og kommentarer:)
Hvem i allverden gidder og blogge om rot og ustelte unger, haha:)
Tenk at noen skal kritisere interiørbloggere for og alltid ha det så ryddig og fint... det er jo nettopp derfor vi blogger, for og vise frem det som er ryddig og fint:)

Kanskje derfor det er så lite av hele rom - i allefall hos meg, her blir det zoomet inn, og ingenting av rotet syns:)

Alle normale, oppegående mennesker skjønner jo det, at det ikke er prikkfritt hele tiden, hehehe:)

Jaja, hver sin lyst!!
Syns du tok fine rotebilder og jeg, klare og flotte farger og herlige jenter ♥

Susanne /Hus på Rophus sa...

Alle har litt rot, og det er ikke noe man har lyst å vise til alle....
Digger innlegget ditt, søte barn og rot :-)
Liker bloggen din veldig godt, fordi bildene er så flotte og det er så ryddig og fint hos deg (på bildene :-))
Ha en flott dag i solen!
Klem

high house then radio sa...

Koselig rot!
Alltid masse inspirasjon å hente i bloggen din og bildene her var intet unntak:)
Selv har jeg blogget om rot i heimen mange ganger, men foretrekker når jeg kan presentere rotet som "før" og så vise et ryddig "etter". Rot finns, sånn er det bare:)

Rene Linjer sa...

Herlig innlegg. Jeg har tellekanter på jobb, men hjemme er det så absolutt rotete både titt og ofte, men det er ingen på jobben som tror meg da...

Lindas Lille Leilighet sa...

Kjempefine jenter:) Og rot har vi alle:D

Elisabeth sa...

Så godt skrevet!
Rot trenger man ikke vise frem - hvem blir vel
inspirert av det? Jeg blir bare i
dårlig humør av det jeg ; )

Tihi, som jeg skulle sagt det selv : )
Fin onsdag til deg,
klem Elisabeth

Villa Oss sa...

Hahaha,... Må bare le. Folk er rare, enkelt og greit!
Jeg heier på ryddige bilder fulle av ryddig inspirasjon :)

Stå på sånn som du gjør!

ynde sa...

Så bra skrevet! For meg er bloggen ei kreativ lomme i kvardagen. Å lese andre sine bloggar og å lage innlegg sjølv gir meg inspirasjon og energi. Eg tar inn det som er vakkert på ein annan måte og eg setter meg ned og kobler ut kvardagen for ei lita stund. Det blir som å leike litt igjen!! Herlig! Fortsett med dei ryddige og fine innlegga dine May Helen! Det inspirerer! Klem

helen og gutta sa...

herlig innlegg :-)

Kjersti sa...

Herlig innlegg! Enig med deg, blogger er for inspirasjon og en pause i hverdagen. Ikke for å titte på andres rot;) Det ser man vel nok av hjemme uansett.. hihi.. Klem Kjersti

Kristin sa...

Er så enig! Hvilken glede har man av å se andres rot hele tiden? Og så blir jeg alltid litt oppgitt over folk som ikke greier å forstå at det er noe som heter bak kulissene...
Klem fra Kristin

Anonym sa...

Hei.

LEKER ER IKKE ROT..........