tirsdag 12. april 2011

Velkommen inn...

i gangen vår!


Dette er hovedinngangen her i huset!


Den brukes igrunnen bare når vi får besøk.


Ikke så stor, men stor nok når vi har bi inngang.
Bi inngangen kan du se HER!


Denne gode skyvedør garderoben skjuler 
jakker, sko, vanter, luer, sjal, vesker og paraplyer 
blant annet!


Til slutt ett bilde av hjerte jeg er så glad i!
Det tok lang tid før jeg endelig fant veggpynt 
jeg trives med i trappe oppgangen...

Håper dagen din er både 
varmere og mindre blåsende enn min ;)

Klem May Helen


20 kommentarer:

det hvite hjerte sa...

Flott gang i et like flott hjem :)
Hjertet passet perfekt ...!

Regnfullt i hovedstaden idag ...!

Klem til deg

Vivian sa...

En kjempeflott gang. Liker godt de rosa teppene som frisker opp, og så var det et fint hjerte:)

Her i Kristiansand blåser det masse i dag, men sol og fint ellers.
Ha en fin tirsdagskveld! Klem Vivian

Supersnuppa sa...

Kjempelekker gang!
Fordelen med at den bare brukes av gjester er jo at den holder seg ryddig og fin.

Her har våren begynt å komme, men det er vått.
Støvler og sko og hund tar med seg sand og gjørme inn i huset... Kunne tenkt meg en biinngang, men foreløpig er døra til vaskerommet ikke i bruk. Vi reiv platten utenfor da vi drenerte i fjor, og det er ca tre meter ned til bakken:) Så det trengs en ny platt først.
Og døra i kjelleren ligger på baksiden av huset, mot hagen. Spørs om den blir populær etterhvert:)

Ha en finfin dag!
klem

Anna sa...

Supert med 2 innganger! skulle ønske vi hadde det. Hadde det når jeg bodde hjemme, en til gjester(!) og en vi ellers brukte hele tiden!
Ble defenitivt mindre skittent i gjestegangen for å si det sånn ;o)
Nå har jeg trapper helt med ytterdøren...så UTROLIG upraktisk...lurer hvem som tegner sånne hus egentlig?

Uansett, klem fra meg!

KRISTIN - Vingesus og Julebrus sa...

Hei! JA, her var det lyst og flott. Dere har i allefall bedre plass enn vi har i vår gang, men det skal ikke så mye til : )

Nå ble jeg enda mer nysgjerrig på navnet på bloggen din...KRO...Først så tenkte jeg at du drev en kro, eller at det var forbokstavene på jentene dine, men ingenting av dette stemmer - i allefall ikke det med jentenavnene.

Her har det også regnet i dag. Surt og guffent. KLEM!

June sa...

Kjempefin gang. Og så utrolig deilig det virker å ha to innganger... drømmer:)

Kom plutselig på at jeg tror jeg har glemt å svare deg igjen ang å få bort rammen på bildene. Det eneste jeg kan komme på er om jeg går inn på siden din og ser om jeg kan finne ut av det på html koden. Om du vil da!:)

klem June

Helena sa...

Det är ju så fint! Önskade även jag att vi hade en grovingång som vi kunde använda mer. Våndas som du över pynt till trappen och kan inte bestämma mig, inte har vi några lampor heller. Nån gång kanske jag hittar något som passar :)
Ha en bra kväll
Kram
Helena

Drømmehuset mitt sa...

Hei

Fin gang. Liker de rosa detaljene du har:) Og den knaggrekken så lekker ut.
Er den av pleksiglass eller ser jeg feil på bildet. Hvor er den fra?

Klem

MissMette sa...

Hei May Helen
Lys og trivelig gang, og så koselig med rosa tepper :) Kjekt med bi-inngang også ... Hjertet passet veldig fint i trappeoppgangen :) Her fikk fikk en liten smak av sola i dag, ellers er det rimelig overskyet og en del regn... Ønsker deg en flott kveld, her blir det frustrerte fruer om noen timer :) Klem fra Mette

Hildemor sa...

Flott gang, praktisk med gjesteinngang og biingang, det har vi også:).

Har veldig lyst å reise på bloggtreff:), men
har en svigerfar som blir 70, så håper ikke det blir fest den helgen;).
Hadde vært kjempekjekt å reist sammen:).
Klem

Hanne Mette sa...

Veldig koselig gang! Så oversiktlig og ryddig. Gangen er noe jeg aldri blir fornøyd med her hjemme. Den er ikke stor, og med tre unger så blir det mye rot her altså. Ikke har vi noe ekstra inngang heller. Misunnelig på den.

Ha en koselig kveld.
Klem fra Hanne Mette

igi sa...

Så flott gang! Ble lekkert med den rosa matta.
Klem

Line sa...

så fint dere har det i gangen deres!! rent, pent og lekker. og bare sååå deilig med to innganger. ser virkelig frem til å få det jeg også!! må bare si at du har hatt så mange koselige og kreative innlegg i det siste. vært dårlig til å legge igjen spor. tiden flyr i ett her hjemme. men jeg er innom deg hver dag og titter. ha en flott kveld. klem Line

Kaspara sa...

Heisan May Helen
Gøy med gang-reportasjer når en er midt oppe i gang-oppussing.
Synes gangen deres var delikat og fin og ikke minst ryddig!!
Liker så godt denne rosa plasmatta med blomster, det er vel Pappilina tror jeg..
God natt og fin morgendag og takk for titten!
Klem fra Kaspara

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Fin og koselig gang dere har.

Minmill sa...

Her var det fint og stilrent, sånn som jeg liker. Det er jo ikke verst at dere har to innganger, høres ut som luksus for meg. Da har du vel sjanse til å holde gjestegangen nokså ryddig. Apropos veggpynt, så har jeg også et lignende stort hjerte i gangen vår. Hjerter henger igrunnen overalt i huset vårt, i litt forskjellige varianter. Kanskje jeg må lage et innlegg om det :-) Takk for titten i gangen deres.

Kristine Dall sa...

Nå ble jeg glad for at du kommenterte hos meg, så jeg oppdaga bloggen din i gjengjeld. Urolig mange kreative og flotte diy saker her. Kommer definitivt tilbake!

Hildemiho sa...

lekker lekker gang, og lekkert hus generelt - og stort virker det som. likte veldig godt det rosa teppet. og kjempe stilige bjørkestammer i forrige innlegg. de falt jeg helt pladask for. jeg er svak for bjørketrær...og har en del stubber som fungerr som krakker/bord ute på terassen og i feriehuset..
god god vårlig uke.
klem

Pia sa...

Lekker gang!

Martine sa...

Utrolig fint dere har det! Det hjertet var jo bare fantastisk - kan jeg spørre hvor du har fått tak i det?